Min bloggliste

tirsdag 12. juli 2011

Hjemme igjen!!

Da var man hjemme igjen etter noen hærlige dager hos mine foreldre og hos mine svigerforeldre :-)
Blir et bilde løst innlegg i kveld, har ikke fått lagt over bilder fra vår fantastiske uke enda... dagen i dag har gått til utpakking og klesvask! men dere skal få se så snart jeg får lagt dem over :-)

Har fått pakke i posten fra snøstorm!!! gleder meg til å få hentet den på postkontoret i morgen.... 
Så da blir det straks give away hær hos meg! 

Nå er det straks natta i giraff heime, lillegiraffen har starta så alt for tidlig den siste uka... så blir sikkert ikke anerledes i morgen... å stå opp før 6 er ikke menneskelig... men mammas solstråle får meg fort i humør også da :-)
Hvordan er det med deres barn da?

Ha en fin kveld

Natta!! 

4 kommentarer:

 1. Nå har jeg fått blitt med på giveawayen! :)
  Får håpe du vinner litt perler på min giveaway da, så kan du bare sette igang du også :) hehe! Det er utrolig morsomt å prøve noe nytt!

  SvarSlett
 2. For å legge til bilde i sidebaren, må du først lagre bildet som er på sida mi, så går du til utforming, og legger til et BILDE, så skriver du inn adressen der det skal stå, og legger til fila til bildet.. det er ganske enkelt. Håper du skjønte forklaringa mi ;) hehe..

  SvarSlett
 3. Så rart at jeg ikke vises som følger?! Hva skjer med det??? Jeg ER iallefall følger! Trykket der øverst til venstre på følg.. for lenge siden.. skal prøve å klikke på den google knappen også. for å se om d vises da! ;)

  SvarSlett
 4. Hei. som du ser skriver jeg ikke bare positivt, bla at fisken er tørr i noen glass og grøten ikke er mettende nok. jeg skriver det jeg mener ikke det de mener jeg skal skrive. klem

  SvarSlett