Min bloggliste

tirsdag 3. mai 2011

RETRO LYKKE

Hei hei alle sammen :-)
Først må jeg bare beklage stillheten som har vært i bloggen i det siste... Vi hadde litt over en uke borte på påskeferie + at vi driver med ammestopp på lillegiraffen... så da er d lite søvn på meg for tia.. men håper det blir verdt det når lillegiraffen skjønner at puppen er tom :-)

På heklefronten har det vært litt stilstand pga et kutt i fingeren, fikk hekla en god del i påska men ike avsluttet noe.... men jeg lover at d kommer så snart fingeren er i funksjon igjen :-)

Vi hadde foresten noen fantastiske dager på hytta i påska, med ski, pulk, sol,
 bålkos og kviklunsj :-) LYKKE :-)

Tilbake til overskriften :-) Vi var innom huset etter lillegiraffens oldemor, dær fant vi noen helt fantastiske retro tapeter :-) LYKKE LYKKE LYKKE :-) Har allerede en plan for dem, skal dekorere lillegiraffens trebord og stoler  som han har på rommet sitt :-) Noen som har tips til hvordan man bevarer dette best mulig?

Vakre ikke sant??

Ha en fin dag videre 

4 kommentarer:

 1. Hi!
  Beautiful fabrics!! so vintage!
  thank s for your visit!
  hugs,
  marlene

  SvarSlett
 2. Hei :-) Takk for at du vil være med på min giveaway, men tror noe har gått galt, for du ligger ikke som følger hos meg:-) Fin blogg du har legger meg til, ønsker deg en fin dag :-) Klem Trude

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg! :) Elsker tapetene, og vil gjerne se hvordan møblene til gutten din blir! :) Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Thank you for your visit!
  I'm happy you like my giraffe ;)
  Have a nice day!
  Bye
  Mopo

  SvarSlett