Min bloggliste

tirsdag 10. april 2012

Forsinket påskeinnlegg :)

Påskeferien kom litt fort på meg i år, plutselig dro vi på påskeferie og
 påskeinnlegget jeg hadde tenkt på ble det ikke tid til å legge ut ;)
I postkassa mi den dagen vi dro kom det en pakkelapp fra tv2... lurte veldig på hva det var ja!! 
Så måtte ile innom posten før vi dro.. å dær kom det en pakke fra God Morgen Norge!! 
Jeg hadde vært så heldig å vinne boken Påske hele året av Arne og Carlos :)
Nå er jo ikke jeg noen strikker, så får fundere litt på hva jeg blir å gjøre med den... 
kanskje blir det en give away til neste år!

Lysfatet mitt syns jeg ble så koselig med gule påskeliljer og hvitt påskeegg

Vakker liten lilje <3

Påsken vår har vært innholdsrik..
Kjørt mange timer i bil for å komme til mine foreldre, kosa oss et par dager dær i vårsol men SÅ kom snyen!! grøss og gru hvor mye sne som kom ned bare på noen dager...
Etter 1 uke dær kjørte vi langfredag på hytta til mine svigerforeldre hvor vi har kosa oss 
med påskesol, skiturer, kvik lunsj, masse god mat, bålpølser, pulkturer, isfiske, SOL, noe rødt i glasset når jr var i seng :)
Fine hyttedager med alt som hører med <3
Ferien endte litt uheldig for min del.... Klarte å ramle ned hyttetrappa... slo meg ganske kraftig i rompe og hofte.. så er litt gul og blå... 
men ikke nok med det!!! da vi kom oss hjem så klarte jeg å få kokende varm kaffe over 3 fingre... så hær sitter jeg med 2 grads forbrenning... BLÆÆÆÆÆ 
men jeg får ta det med et smil :)

Håper dere alle sammen har hatt en fantastsik påske med alt som hører til 

Ha en fin fin kveld

Klem 


4 kommentarer:

 1. Uffda, det var litt av en uheldig slutt på noe som hørtes ut som en koselig påske. Jeg fikk kokende vann over foten i høst (skulle tømme av vannet på nykokt brokoli, men bomma litt på vasken... TAKK og lov at det bare var meg og ikke guttene!!!!!) Men det var utrolig vondt, så jeg vet litt hvordan du har det. Jeg krysser fingrene for at du snart er i fin form igjen.
  Trøsteklem fra Inger-Lise

  Forresten.. har sendt deg noen gode tanker flere ganger i påsken. Det nettet jeg vant hos deg er helt genialt når man skal pakke med seg bobletøy og fleecedresser m.m. til to små krabater! :) me like! :)

  SvarSlett
 2. Auda, håper det går bedre med både rompe, hofte og fingre:S
  Er det ikke rart vel, når slike ting først skjer så kommer det liksom flere uhell etterhverandre. Krysser fingrene for at det holdt med dette:)

  Disse to karene er mye av grunnen til at jeg skulle ønske jeg kunne strikke (sånn på "orntli" med mønster og slikt). For julekulene til Arne og Carlos er bare så stilige! Har ikke sett noe fra påskeboka men det skulle ikke forundre meg om det var noen kule saker der også.

  Håper onsdagen din blir fin,
  varm klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 3. Inger Lise: au au au kokende vann på foten hørtes like ille ut som kokende kaffe! er jo bare flaks at det går så bra som det gjør, lillemann sto ikke langt unna da kaffen kom på hånda mi...
  Godt å høre at nettet blir brukt :) vi bruker det også til og fra barnehagen når alle klær skal fraktes frem og tilbake :) Genialt!

  Hanne: Rompe og lår er på vei tilbake til normalen tror jeg... fingrene ser ikke helt ut som vanlig.. store veskefylte blemmer som kommer til å sprekke snart!! men det går seg tilbake til normalen snart bare man ikke får infeksjon.. men jeg renser og passer på :)
  men du kan ikke strikke??? hva er det for tull, du har jo strikka en hel puff + vaskekluter i perlestrikk... Så tror nok du kan strikke ja :)

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Bare innom for å ønske deg og dine ei god uke:)

  Og du; jeg prøvde meg på å strikke mønster en gang og endte opp med å strikke ensfarget og så brodere mønsteret på etterpå:D
  Du har jo rett, jeg kan jo å strikke, så det blir vel kanskje mer riktig å si at jeg skulle ønske jeg kunne å lese mønster:)

  Fin kveld til deg,
  og god klem:)

  SvarSlett